important !!

Cum plătesc?

Plata se face la ridicarea coletului de la oficiul poștal. Se vor achita atât valoarea coletului cât și taxele de transport care variază între 5-15 lei în funcție de valoarea și greutatea coletului.

Transport și livrare

COLET POȘTA ROMÂNĂ

Această modalitate de livrare este disponibilă pentru toate localitățile din România. Comanda va fi preluată și trimisă pentru expediere în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Veți primi coletul în maxim 2-5 zile lucrătoare în orice loc din România (conform Poștei Române).


Vei primi în cutia postală o înștiințare pentru ridicarea coletului. Trebuie să te deplasezi la Oficiul poștal de unde aparții, prezentand actul de identitate și plătind cotravaloarea pachetului și iti poți ridica produsele. Dacă nu primești înștiințarea în 3-5 zile de la momentul când ai fost informat prin email că s-a efectuat livrarea coletului, îț recomand să verifici, la Oficiul Poștal de care aparții, primirea coletului.

Cum cumpăr?

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să trimiți un mail cu linkurile produselor care te interesează la adresa style.pure@yahoo.com
Eu iți voi scrie în cel mai scurt timp detaliile produselor: material, stare, măsuri exacte.
După primirea detaliilor următorul pas este confirmarea comenzii: trebuie să mai trimiți un mail prin care să mă anunți care este comanda finală și să furnizezi numele complet și adresa completă unde dorești să fie livrat coletul.
Este important ca datele furnizate să fie identice cu datele din actul de identitate al destinatarului.

15 sept. 2009

blugi

noi fara eticheta...marimea 36-37 dar echivalent cu 28-29 (cred)....pret  25 lei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu